un dia de mudança amb diagonal

Mudanzas Diagonal neix com a empresa de mudances locals i nacionals a Barcelona, el 1988. Fundada per B. Serrano, des dels seus inicis va enfocar el seu negoci cap a un servei professional i de qualitat.

Valors com la responsabilitat i la seriositat, el seguiment continu de les mudances i la formació d’un bon equip de treball han perdurat fins a l’actualitat.

L’any 2000 l’empresa va adquirir uns instal·lacions als afores de Barcelona per ubicar-hi les oficines i un guardamobles propi.

El 2004 va avançar en el seu creixement i es va introduir en l’àmbit de les mudances internacionals, de manera que va començar a portar les pertinences dels seus clients a qualsevol lloc del món.

Actualment, l’empresa està liderada i dirigida pels seus propietaris, Mar Serrano i Iván Garcia, implicats de manera propera i directa en tots els departaments de l’empresa, tenint cura dels detalls que fan diferent Diagonal, buscant solucions a qualsevol tipus d’incidència, innovant en operacions contínuament i cuidant el seu equip de treball, un dels factors més valuosos.

“El nostre objectiu és donar sempre el millor de nosaltres, ajudant i acompanyant els clients durant tot el procés de mudança, donant resposta a les seves necessitats i demostrant la nostra experiència i professionalitat.”

Esperem que gaudiu de la vostra mudança!

propietaris en el sofà Ivan amb l'ordinador

CUIDEM

CUIDEM el nostre equip, cada persona que el forma, la part més valuosa de l’empresa, que donen el millor d’ells mateixos i reflecteixen un bon ambient de treball, companyonia i educació.

RESPECTEM

RESPECTEM el medi ambient: reciclem tot el material que es pot, utilitzem caixes de cartró reciclat i separem les restes acumulades després de la mudança per dur-les i destruir-les a l’abocador municipal després de cada servei.

COMPRENEM

COMPRENEM que cada llar o lloc de treball és únic i que cada persona té unes necessitats específiques d’horaris, situació personal o familiar. Intentem adaptar-nos a cadascun dels requeriments indispensables per als nostres clients.

VALORAMOS

VALOREM cadascun dels objectes i mobles que transportem i els tractem amb la màxima cura i respecte. Fem la mudança com si es tractés de casa nostra.

PROTEGIM

PROTEGIM el mobiliari, la decoració, els electrodomèstics, etc. amb material únicament de primera qualitat i nou perquè la mudança de cada client sigui com la primera que fem a la setmana.

AGRAÏM

AGRAÏM als nostres clients l’oportunitat de treballar per a ells i la confiança que dipositen en la nostra feina.

ASOCIACIONES A LAS QUE PERTENECEMOS

<
>
Logo Federación Española de Mudanzas
Logo Europeans Movers
Logo Global Exclusive Movers
Logo Iam
Logo Transcalit