Guardamobles
GUARDAMOBLES

Protegim, recollim i emmagatzemem de manera segura

El servei de GUARDAMOBLES és una solució d’emmagatzematge per a particulars i empreses en el procés de mudança o davant de situacions eventuals, tals com no disposar del nou habitatge, reformes al domicili habitual, trasllat del lloc de treball o empreses amb espais reduïts.

Per tal d’informar del cost del servei és necessari realitzar una valoració prèvia del volum, segons el llistat de pertinences aportat pel client o mitjançant una visita al seu domicili, sense cost ni compromís.

El dia de la recollida, desmuntem el mobiliari, embalem i protegim les pertinences per col•locar-ho tot en un espai en condicions òptimes, ja sigui per un període breu de temps com per un període indeterminat.

Confeccionem un inventari detallat i oferim una assegurança general, segons les condicions de la nostra pòlissa, amb la possibilitat de contractar una assegurança a tot risc.

El GUARDAMOBLES està ubicat en les nostres instal•lacions i disposa de vigilància 24 h contra robatori i incendi. Si el client ho desitja, pot portar les seves pertinences i el nostre equip l’ajudarà en el procés de descàrrega, inventariat i ubicació.

Diferència entre guardamobles i trasters

Accés i horaris

En un guardamobles, l’accés queda restringit al client, o a persones autoritzades prèviament pel client, i al personal de l’empresa, especialitzat a descarregar, manejar i ubicar les mudances al seu lloc corresponent. L’horari d’accés queda delimitat als horaris d’obertura de empresa.
En el traster, l’accés és il•limitat i no té un horari determinat.

Gestió i ús de l’espai

En el guardamobles, l’espai està gestionat per l’empresa, el client pot contractar i pagar únicament per l’espai ocupat, el cost varia depenent del volum en m3 i és un servei a mida.

En el traster, es lloguen compartiments de mides diferents i el cost va depenent dels m2 de l’espai seleccionat, segons el criteri del client. Aconsellem dipositar en un traster les pertinences d’una família o empresa que necessiti tenir-hi accés constant i de manera habitual. Tot i així, el guardamobles és la millor opció per al mobiliari i contingut que calgui guardar per un període de temps en què no se n’hagi de fer un ús reiterat i, a més, s’hi tindrà accés sempre que es necessiti.

SOL·LICITAR MÉS INFORMACIÓ