Mudances Empreses

MUDANCES EMPRESES

MUDANCES PER A EMPRESES I ORGANISMES PÚBLICS

A Diagonal tenim una àmplia experiència en el trasllat integral d’oficines, així com en el transport de documentació, equipaments informàtics i mobiliari en àmbit local, nacional i europeu.

L’organització prèvia al dia del trasllat és indispensable per no tenir contratemps i interferir al mínim possible en l’activitat diària de l’empresa.
El primer pas consisteix a fer una visita gratuïta a les instal·lacions del client per tal de conèixer les necessitats exactes del servei, fer una valoració econòmica i una possible planificació.

FEM MUDANCES

 • Locals i nacionals.
 • Illes Balears i Illes Canàries.
 • Mudances terrestres per Europa.
 • Internacionals a/des d’Andorra, Suïssa, el Regne Unit i Rússia.
 • Internacionals marítimes i aèries a qualsevol lloc del món.

DIVERSOS TRASLLATS PER A EMPRESES

  - Moviments interns en un mateix edifici. - Moviments de mobiliari i de documentació entre seus. - Buidatge d’oficines i transport a un punt verd.

SERVEIS COMPLEMENTARIS

  - Destrucció de documentació, equipaments informàtics i electrònics, amb certificat. - Desmuntatge i muntatge de mobiliari estàndard i de disseny. - Guarda i custòdia de documents. - Trasllats de caixes fortes, maquinària pesada, laboratoris, etc. - Embalatges especials amb caixes de fusta.

RECURSOS PROPIS

  - Personal expert a organitzar i planificar les mudances d’oficines. Assignació d’un responsable i interlocutor únic. - Equip professional d’operacions, no subcontractat, amb gran experiència. - Àmplia flota de vehicles i plataforma elevadora per a pujada exterior. - Guardamobles propi, vigilat 24 h i alarma contra robatori i incendi. - Material de qualitat per al transport de documentació i equips informàtics. - Assegurances opcionals a tot risc o generals de transport.

ELS NOSTRES CLIENTS

  - Petites i mitjanes empreses. - Grans companyies privades nacionals i multinacionals. - Institucions públiques o privades. - Organismes públics i agències estatals - Consolats, ambaixades i cos diplomàtic. - Botigues de retail, franquícies i grans cadenes de sectors diversos.

SOLUCIONS COMPLETES PER A LA REUBICACIÓ DEL PERSONAL

Comptem amb un departament especialitzat en reubicació de personal i acompanyament constant a l’expatriat i oferim solucions a mida per al trasllat de directius i empleats, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.

Com us podem ajudar?

Un assessor us pot trucar, solucionar els vostres dubtes i aconsellar-vos amb les millors opcions per a la vostra mudança.

Caixes a l'oficina Caixes en el Camió

Descobriu els nostres avantatges

Ens adaptem a les dates sol·licitades per a la mudança i les respectem.

Informem amb total transparència de les despeses que s’hagin de generar.

Oferim un interlocutor únic durant tot el procés per assegurar una comunicació fluida i àgil amb el responsable de cada servei.

VISITA SENSE COMPROMÍS. Podeu demanar una VISITA SEGURA DE 20' per obtenir un pressupost tancat.

SOL·LICITEU LA VOSTRA VISITA

SERVEI PREMIUM + HOME ORGANIZER

Desocupeu-vos de gairebé tot i ocupeu-vos del que vulgueu

DESCOBRIU-LO

Deixa’ns les teves dades i un assessor et contactarà per resoldre els teus dubtes i consultes.

HORARI D’ATENCIÓ de Dilluns a Divendres de 8 a 19h

 
l'avís Legal i la Política de Privacitat

En virtut de l’establert a la Llei Orgànica 3/2018, LOPD-GDD i el Reglament Europeu 2016/679, RGPD de Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades pasaran a forma part d’un fitxer titularitat de Diagonal International Moving S.L. L’ informació registrada s’utilitzarà per informar-li mitjançant qualsevol medi electrònic de les nostres novetats i/o informació de l’entitat. Pot exercir els seus drets d’accès, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició del tractament a Pol. Ind. Molí dels Frares, Carrer C, Nau 7, 08620, Barcelona o enviant un correu electrònic a datos@mudanzasdiagonal.com. En cumplimient de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de l’Informació i de Comerç electrònic a Internet, l’informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma fàcil i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic enviant un correu amb la seva solicitud a: datos@mudanzasdiagonal.com.

En enviar aquest formulari, un assessor es posarà en contacte amb vosaltres per concretar data i hora de visita. Així, coneixerem les vostres necessitats i us podrem oferir un pressupost a mida per a la vostra mudança.

 

Prefereixo que em contactin

Com ens heu conegut?

l'Aví Legal i la Política de Privacitat

En virtut del que estableix la Llei Orgànica 3/2018, LOPD-GDD i el Reglament Europeu 2016/679, RGPD de Protecció de Dades de caràcter personal l'informem que les seves dades passaran a formar part d'un fitxer titularitat de Diagonal International Moving S.L. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li per qualsevol mitjà electrònic de les nostres novetats i / o informació de l'entitat. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició de el tractament en Pol. Ind. Molí dels Frares, Carrer C, Nau 7, 08620, Barcelona o enviant un correu electrònic a datos@mudanzasdiagonal .com. En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic i Internet, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: datos@mudanzasdiagonal.com.

EMPRESES QUE JA CONFIEN EN LA NOSTRA FEINA

<
>
Logo Dragados
Logo Generalitat de Catalunya
Logo Fusion Energy
Logo Simon
Logo Decathlon
Logo Virbac Salud Animal
Logo Topcon
Logo Schweppes
Logo Cabbsa
Logo Link
Logo Inditex
Logo Prous Institute
Logo Texsa
Logo Michael Page
Logo Osborne Clarke
Logo Randstad
Logo Helma
Logo Indukern
Logo Schenker